sábado, 14 de marzo de 2015

Catálogo Póster 2015

A parte de la entrada donde podéis encontrar el vídeo de nuestro póster, hemos querido recoger en forma de catálogo todas las exposiciones hechas y, para que tengáis la oportunidad de guardaroslo, hemos querido realizarlo en formato Power Point, donde podéis encontrar las diferentes imágenes de los póster, con una breve explicación y por último una valoración final.
¡Esperamos que os sea de gran ayuda!

1 comentario:

  1. Molt bon treball companys! M'agradaria poder tindre la presentació, però el meus limitats coneixements del slideshare no m'ho permeten. Si em poguèreu ajudar...
    Estic totalment d'acord amb la vostra valoració final. Donava la sensació que el tema del sobrepés estava molt repetit, això si, cadascú li va donar el seu toc personal i el tractava desde diferents angles. Voldria fer especial menció a la metàfora de l'iceberg, em va agradar, el problema és que necessita una xicoteta introducció o explicació per entendre-la.
    El vostre pòster em va agradar moltíssim, era molt clar i original. Trobava a faltar la relació amb el moviment, però en principi no era condició <> per al pòster.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar